top of page

Astrologia & kasvattajuus lapsen eri kehitysvaiheissa

ILMAISWEBINAARI TO 3.8.2023 KLO 18-19.30

Oletko vanhempi tai kasvattaja? Pohditko miten parhaiten tukea lasta hänen eri kehitysvaiheissaan? Mietityttääkö sinua mitä kaikkea vanhemmuus tai kasvattajuus sinulta vaatii, ja mitä lapsi kulloinkin tarvitsee? Liity mukaan webinaariin kuulemaan mitä astrologialla on aiheeseen antaa. 

IMG_20230515_131458.jpg

Mistä webinaarissa on kysymys?

Olemme astrologi Saila Kokkonen ja erityisopettaja Camilla Ojala. Olemme ystäviä 20 vuoden ajalta ja etenkin viime vuodet ovat vieneet meitä entistä syvemmälle inhimillisen elon suuriin kysymyksiin onnesta, merkityksellisyydestä, itsestämme ja ihmissuhteistamme. Haluamme nyt yhdistää erilaisia taustojamme ja niiden suomia voimiamme vanhemmuuden ja kasvattajuuden tukemiseen.  

 

Ilmaisessa webinaarissa to 3.8.2023 klo 18-19.30 käydään läpi nopea yleiskatsaus lapsen kehitysvaiheisiin 0-18-vuotiaana -  mitä eri vaiheet tarkoittavat lapsen tarpeiden ja vanhemmuuden / kasvattajuuden vaatimusten näkökulmista, mikä saattaa haastaa ja mitä mahdollisuuksia avautuu. 

 • 0-1 v. “Pötkylästä kädelliseksi mittari madoksi"

 • 1-2 v. "Pystyssä huojuva parin sanan Puuhapete"

 • 2-3 v.  "Hullu luova tiedemies ja höpötyksen alkumetrit"

 • 3-4 v. “Tunteellinen höyrykattila ja tarinankertoja”

 • 4-5 v. “Itsenäisyyden alkusoitto ja eettiset pohdinnat”

 • 5-7 v. "Pieni ja iso yhtä aikaa"

 • 9-12 v. “Esiteini, jolle kaverit on kaikki kaikessa”

 • 12-15 v. “Teini murroksen pyörteissä”

 • 15-18 v. “Melkein aikuinen etsii identiteettiä koettaen siipiään”
   

Vaiheita tarkastellaan sekä kasvatustieteiden että astrologian näkökulmasta, ja pohditaan miten astrologia voi tukea vanhemmuutta / kasvattajuutta lisäämällä ymmärrystä ja hyväksyntää oman itsen ja lapsen yksilöllisyyttä kohtaan. Eri kehitysvaiheet tuovat esiin sekä lapsessa että vanhemmassa erilaisia puolia, jolloin erot esim. tarpeissa sekä tavoissa kommunikoida ja toimia voivat korostua eri tavoin eri aikoina. Toivomme vapaamuotoista keskustelua ja esimerkkien jakoa sekä kysymyksiä kiinnostuneiden joukosta!

 

Kerromme webinaarissa myös syksyllä 2023 alkavasta järjestämästämme kasvattajuus ja astrologia -kurssikokonaisuudesta, johon sisältyy yksilöllistä työskentelyä sitä toivovien vanhempien/kasvattajien ja heidän lastensa kanssa. 

 

Webinaari nauhoitetaan ja kaikille ilmoittautuneille lähetetään pääsy nauhoitteeseen webinaarin jälkeen, pääsit livenä osallistumaan tai et. 

 

Tervetuloa - ilmoittaudu alla! Zoom-kutsulinkki toimitetaan ilmoittautuneille. 

Kysymyksiä? Olethan yhteydessä saila@purposeworks.fi 

Tapahtuma on päättynyt, kiitos osallistujille mielenkiinnosta!

Meistä

Tutkimme yhdessä elämän valoja ja varjoja, välillä itkien, välillä nauraen. Loppujen lopuksi aina nauraen. 

bottom of page